Territori

La Generalitat signa un conveni amb l'Ajuntament de Cassà de la Selva per a l'establiment d'un aparcament de vehicles pesants

query_builder   4 abril 2003 12:19

event_note Nota de premsa

La Generalitat signa un conveni amb l'Ajuntament de Cassà de la Selva per a l'establiment d'un aparcament de vehicles pesants

El director general de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Enric Ticó, ha signat avui amb l’alcalde de Cassà de la Selva, Antoni Baulida, un conveni de col·laboració per a l’establiment d’una àrea d’estacionament per a vehicles de transport de mercaderies per carretera en aquesta població del Gironès. Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el quart trimestre d’aquest any amb un termini d’execució de 4 mesos, té un pressupost aproximat d’1,08 MEUR (180 MPTA).

La construcció d’aquesta àrea d’estacionament respon a la necessitat d’habilitar un aparcament per a vehicles pesants en aquesta població a causa de l’increment d’indústries establertes en el polígon industrial. A més, també s’ha tingut en compte la seva situació i fàcil accés a la variant de Cassà (C-65), a la carretera de Cassà a Riudellots de la Selva (C-25) i a la Nacional II, degut a l’augment i planificació del servei de transport.

Descripció de les obres

La superfície afectada, que té 6.324 m2, es troba junt a la deixalleria i està limitada per les carreteres C-25, C-65 i per la riera Negadora.

Les obres seguiran el següent procediment:

- Enderrocs i Moviment de Terres

- Sanejament

- Formigons

- Paviments

- Enllumenat

- Xarxa d’Aigua

- Protecció i Senyalització

- Mobiliari Urbà

- Impacte Ambiental

 - Varis

- Seguretat i Salut

Dades d’interès

Superfície total: 6.324 m2

Places d’aparcament de camions: 31 unitats de 17 m

 Places d’aparcament de camions: 13 unitats de 12 m

Places d’aparcament de vehicles petits: 36 unitats de 5 m

Places d’aparcament de motos i bicicletes: 8 unitats