Territori

La Generalitat lliura les claus de 71 nous habitatges protegits a Sant Cosme (el Prat de Llobregat)

query_builder   22 novembre 2002 12:32

event_note Nota de premsa

La Generalitat lliura les claus de 71 nous habitatges protegits a Sant Cosme (el Prat de Llobregat)

El director general d’Arquitectura i Habitatge, Damià Calvet, i el president d’ADIGSA, Ferran Falcó, han lliurat aquest matí les claus de 71 nous habitatges de protegits al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. Aquesta actuació correspon a la setena fase de la remodelació integral del barri, impulsada per la Generalitat de Catalunya.

La nova promoció està situada a l’illa 10 del barri, al carrer Anoia. Els 71 habitatges es distribueixen en quatre blocs de planta baixa més dues plantes pis. Un dels blocs consta de 20 habitatges, mentre que els altres tres en tenen 17 més quatre magatzems cadascun.

El pressupost total per a aquesta actuació ha estat de 4,4 MEUR. Una vegada s’hagin instal·lat les famílies als habitatges, els blocs antics s’enderrocaran per tal d’iniciar la construcció de tres nous blocs. Els nous edificis comptaran amb 69 habitatges i se situaran a la mateixa illa 10. Aquesta obra tindrà un cost de 4,4 MEUR.

La Generalitat de Catalunya està impulsant el procés de remodelació integral del barri de Sant Cosme. Fins al moment, s’hi ha invertit prop de 73 MEUR en la construcció de 2.276 habitatges, repartits en 46 blocs, i diferents equipaments.