Territori

La Generalitat incrementa l'oferta de transport nocturn en autobús amb una nova línia entre el Vendrell, Torredembarra i Tarragona

query_builder   22 juliol 2003 13:20

event_note Nota de premsa

La Generalitat incrementa l'oferta de transport nocturn en autobús amb una nova línia entre el Vendrell, Torredembarra i Tarragona

La Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, ha posat en funcionament una sisena línia de transport nocturn en autobús que enllaça el Vendrell, Torredembarra i Tarragona. Amb aquesta actuació s’ha completat l’oferta del servei de transport nocturn de viatgers al Camp de Tarragona que fins ara disposava de 5 línies que enllaçaven les principals poblacions del camp (Tarragona, Reus, Valls, Vila-seca, Salou i Cambrils).

Aquest transport ha suposat la implantació d’uns serveis en aquestes comarques, per dos motius principals : per la franja horària en la qual es desenvolupa el servei i per la creació d’un bitllet únic d’utilització il·limitada durant tota la nit. D’aquesta manera, es facilita la mobilitat dels usuaris per tota la zona servida per aquest transport.

Es tracta d’un servei de qualitat pel que fa al material utilitzat i d’una freqüència, el més alta possible, mantinguda al mateix nivell tota la nit, amb l’objectiu de facilitar al màxim la mobilitat dels usuaris. El servei nocturn s’adreça a les persones que, tant per motius laborals com d’oci, es desplacen en aquest període i permet assegurar, especialment als clients mes joves, una alternativa de desplaçament als vehicles privats, incrementant-ne la seguretat. 

Superat ja el primer any de funcionament del servei les dades han estat molt positives, pel bon resultat de les estadístiques d’utilització del servei que mostren una progressió en quant al nombre d’usuaris, tant per cada línia per separat com del global del servei. En el primer any de servei s’ha superat la xifra de 100.000 viatgers.