Territori

La Generalitat i l'Ajuntament de Manlleu impulsen la construcció d'un segon pont sobre el riu Ter

query_builder   12 març 2003 19:20

event_note Nota de premsa

La Generalitat i l'Ajuntament de Manlleu impulsen la construcció d'un segon pont sobre el riu Ter

El secretari general del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Josep Arqués, i l’alcalde de Manlleu, Joaquim Vivas, han signat avui un conveni de col·laboració per dur a terme l’estudi d’implantació i la redacció del projecte de construcció d’un pont nou sobre el riu Ter dins del terme municipal de Manlleu. Aquest nou pont solucionaria els problemes de circulació interna i de connexió externa del municipi amb la carretera Vic-Manlleu (B-522), i facilitaria també la connexió del nucli urbà amb els polígons industrials.

El pressupost per a l’estudi d’implantació i la redacció del projecte és d’aproximadament 89.000 EUR, finançats per l’empresa pública Gestió d’Infraestructures, SA (GISA). El Departament de Política Territorial i Obres Públiques serà l’organisme encarregat de la redacció i de l’aprovació tècnica de l’estudi. L’aprovació definitiva es farà amb el vist i plau de l’Ajuntament de Manlleu, atès que el conveni també contempla la creació d’una comissió de seguiment formada per 2 representants de cada administració, amb la finalitat de coordinar les tasques i fer un seguiment de la redacció del projecte.

D’altra banda, el Departament tramitarà l’encàrrec del govern de la Generalitat a GISA de la licitació i l’adjudicació del contracte de consultoria i assistència.