Presidència

El Conseller en Cap s'ha reunit aquest matí amb el comitè executiu de PIMEC-SEFES

query_builder   26 abril 2004 12:00

event_note Nota de premsa

El Conseller en Cap s'ha reunit aquest matí amb el comitè executiu de PIMEC-SEFES

El Conseller en Cap de la Generalitat, Josep Bargalló, s’ha reunit aquest matí amb el Comitè executiu de Pimec-Sefes, amb el seu president, Josep González, al capdavant. A la reunió també hi han assistit el secretari general del Conseller en Cap, Raimon Carrasco, i el secretari de Coordinació Interdepartamental, Apelles Carod.

En la reunió, els membres del Comitè executiu de Pimec-Sefes han expressat al Conseller en Cap la seva preocupació sobre la valoració de la representativitat empresarial a Catalunya, i en concret de la representativitat de la micro, la petita, la mitjana empresa i el comerç.

El Conseller en Cap ha escoltat les reflexions sobre el tema i s’ha compromès a traslladar-les de manera ràpida al president Maragall i al Govern.

La resta de membres del comitè executiu de Pimec-Sefes que han assistit a la reunió són: Josep Lluís Francesch, vicepresident; Lluís Batista, president de Pimec-Sefes Girona; Sergi Vives, president de Pimec-Sefes Tarragona; Lluís Puyuelo; Jordi Roig; Ramon Vila, adjunt a presidència; i Bonaventura Batlle, secretari general.