Empresa i Treball

Tubos de Acero de Precisión inverteix més de 3,7 milions d'euros en millorar la seva planta de Sant Ramon (La Segarra)

La inversió suposarà la creació de 20 nous llocs de treball durant el període 2002-04

query_builder   13 juny 2003 15:07

event_note Nota de premsa

Tubos de Acero de Precisión inverteix més de 3,7 milions d'euros en millorar la seva planta de Sant Ramon (La Segarra)

La inversió suposarà la creació de 20 nous llocs de treball durant el període 2002-04

Tubos de Acero de Precisión inverteix més de 3,7 milions d’euros en millorar la seva planta de Sant Ramon (La Segarra)

L’empresa catalana TAP Tubos de Acero de Precisión, que es dedica a la fabricació de tubs d’acer de precisió, ha invertit 3,7 milions d’euros en la millora de la seva planta de producció de Sant Ramon (La Segarra). La inversió de Tubos de Acero de Precisión suposarà la creació de 20 nous llocs de treball durant el període 2002-04.

El Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme ha donat suport a aquesta iniciativa que s’emmarca dins dels objectius generals de l’empresa d’augmentar la seva capacitat productiva i millorar la productivitat, qualitat i condicions de seguretat en el treball.

El projecte, que va iniciar-se l’any passat, ha consistit en l’ampliació de les naus existents i l’adquisició de maquinària. Al llarg del 2003 i 2004, TAP Tubos de Acero de Precisión preveu l’ampliació de la seva capacitat de producció. En aquest sentit, es construirà una nova nau annexa a l’existent que ocuparà una superfície de 3.600 m2.

Creada el 1998, TAP Tubos de Acero de Precisión és una societat formada per TAGEM  –Promotora de Inversiones– i Transformaciones Metalúrgicas que es dedica a la fabricació de tubs d’acer de precisió per a diferents sectors, entre els quals destaca la indústria de l’automoció, on destina més del 60% de la seva producció. Els principals clients són grups multinacionals fabricants de peces per als més importants constructors d’automòbils com Ford, Mercedes, Volkswagen, Renault, General Motors i Peugeot. En l’actualitat aquest grup industrial disposa d’una plantilla de 200 treballadors.

La materialització d’aquest projecte ha estat possible gràcies al Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), adscrit al Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte s’emmarca dins del Programa d’incentius a la inversió industrial que la Generalitat de Catalunya, a través del CIDEM, duu a terme per afavorir el creixement, la modernització i la innovació del teixit empresarial de Catalunya. En concret, a través d’aquest Programa, la Generalitat va destinar uns 10,9 milions d’euros en incentius durant el 2002, uns ajuts que han generat una inversió de més de 164 milions d’euros en 217 projectes d’inversió industrial distribuïts per diverses comarques de Catalunya.