Empresa i Treball

Tuberías y Prefabricados Palau inverteix més de 850 mil euros a Juneda

query_builder   4 juliol 2003 15:43

event_note Nota de premsa

Tuberías y Prefabricados Palau inverteix més de 850 mil euros a Juneda

L’empresa catalana Tuberías y Prefabricados Palau, que es dedica a la fabricació de tubs blocs i peces de formigó per a la construcció, ha invertit 852.000 euros en la millora de la seva planta de producció de Juneda (Lleida). La inversió de Tuberías y Prefabricados Palau suposarà la creació de dos nous llocs de treball

El Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme ha donat suport a aquest iniciativa que s’emmarca dins dels objectius generals de l’empresa d’augmentar la seva capacitat productiva, ampliar la gamma de producte fabricat i millorar la qualitat dels seus productes.

El projecte, que va iniciar-se l’any passat, ha consistit en l’ampliació de les seves oficines així com l’adquisició de maquinària. Entre els productes adquirits, destaquen una màquina per augmentar la capacitat de manipulació d’àrids, una altra per a la fabricació de tubs de formigó amb armadura metàl·lica i un equip d’embalatge de tubs.

Creada el 1957, Tuberías y Prefabricados Palau subministra els seus productes a comunitats de regants, distribuïdors de materials de construcció i petites i mitjanes constructores, garantint, segons les normes vigents, la qualitat en tots els components del procés de producció i les característiques de cada producte, a través de certificats de qualitat propis i externs. Entre els seus principals clients destaquen empreses del sector de la construcció d’obra civil com FCC, Vias y Construcciones, Corsan-Corviam, COPISA, Ferrovial, M. i J. Gruas, Àrids Romà, Romero Polo, Sorigué i Benitó Arnó.

Tuberías y Prefabricados Palau és present a tot Catalunya, amb una quota de mercat del 25 %, i amb forta presència a Aragó i al País Valencià. A nivell internacional, destaca la seva presència al sud de França.

La materialització d’aquest projecte ha estat possible gràcies al Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), adscrit al Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte s’emmarca dins del Programa d’incentius a la inversió industrial que la Generalitat de Catalunya, a través del CIDEM, duu a terme per afavorir el creixement, la modernització i la innovació del teixit empresarial de Catalunya. En concret, a través d’aquest Programa, la Generalitat va destinar uns 10,9 milions d’euros en incentius durant el 2002, uns ajuts que han generat una inversió de més de 164 milions d’euros en 217 projectes d’inversió industrial distribuïts per diverses comarques de Catalunya.