Empresa i Coneixement

La Generalitat dona suport a les empreses gestionades per dones emprenedores

query_builder   14 novembre 2002 18:01

event_note Nota de premsa

La Generalitat dona suport a les empreses gestionades per dones emprenedores

El 60% de les empreses creades l’any 2001 han estat promogudes per dones i més del 35% de l’empresariat català està constituït pel mateix col·lectiu. Vistes aquestes dades, el Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, i la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM) signaran, aquesta tarda, un conveni per a la millora de la gestió i la competitivitat de les empreses dirigides per dones.

L’acord es signarà entre el Director General d’Indústria i Director del Centre d’Innovació i Densenvolupament Empresarial (CIDEM), Antoni Gurguí, i la Presidenta del FIDEM, Ana Maria Mercadé.

Entre les principals accions de suport del CIDEM dirigides a empreses promogudes per dones emprenedores destaca la millora de la gestió de l’empresa, la informació empresarial; la detecció i eliminació de malbarataments, i la formació. Actualment, el 40% del mercat laboral està sostingut per dones.

Després de la signatura del conveni, les empresaries catalanes plantejaran les seves inquietuds al Conseller en Cap, Artur Mas, en un sopar-col·loqui dirigit pel FIDEM. L’acte tindrà lloca les 20.30 hores, a La Fontana de l’Eixample (Mallorca 318-324).

Barcelona, 14 de novembre de 2002