Empresa i Treball

El Departament de Treball i Indústria impulsa la gasificació del nou polígon industrial de Vallmoll (Alt Camp)

query_builder   24 novembre 2004 08:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Treball i Indústria impulsa la gasificació del nou polígon industrial de Vallmoll (Alt Camp)

EL DEPARTAMENT DE TREBALL I INDÚSTRIA IMPULSA LA GASIFICACIÓ DEL NOU POLÍGON INDUSTRIAL DE VALLMOLL (ALT CAMP)

La nova gasificació del polígon industrial de Vallmoll serà un revulsiu per a la inversió industrial de la zona

Aquest matí, el Departament de Treball i Indústria, l’Ajuntament de Vallmoll, Gas Natural, i Ceràmiques Sugrañes SA han signat un conveni per a la gasificació del nou polígon industrial de Vallmoll (Alt Camp). Aquesta infrastructura subministrarà gas a la nova empresa que Ceràmiques Sugrañes construirà a Vallmoll, a d’altres empreses que ja estan ubicades en aquest municipi i a futures inversions industrials a la zona.

La nova infrastructura, que serà executada per Gas Natural, consta d’un gasoducte de més de 4 quilòmetres de longitud i d’una xarxa de distribució de més de 1.500 metres. El Departament de Treball i Indústria ha actuat com a impulsor i regulador de la nova infrastructura.

El projecte suposarà una inversió d’1,3 milions d’euros, que s’aportaran per Gas Natural, amb la col·laboració econòmica de l’Ajuntament de Vallmoll i de Ceràmica Sugrañes.

La gasificació del nou polígon industrial ha estat un element decisori per a la implantació de la nova planta industrial de Ceràmicas Sugrañes a Vallmoll i potenciarà la creació de  futures inversions. La nova infrastructura es trobarà en funcionament en un termini de 2 anys.

D’altra banda, el subministrament elèctric del nou polígon industrial estarà garantit amb la construcció de la nova subestació de Puigpelat, que preveu el Pla Tramuntana presentat al Departament de Treball i Indústria per Fecsa Endesa. En el termini de construcció també serà de 2 anys.

Amb aquestes actuacions, es vol potenciar que les futures implantacions en el polígon de Vallmoll es basin en empreses que utilitzen diverses fonts d’energia com a part del seu procés productiu.

Han signat el conveni el Director General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, Josep Isern; l’Alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó; el Director de Manteniment i Connexions Alta Pressió del Grup Gas Natural, Martí Solà, i el President i Conseller Delegat de Ceràmiques Sugrañés, Marcel·lí Sugrañes.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia