Salut

Presentació del projecte del futur Hospital del Baix Llobregat

Durant l'acte se signarà el conveni de modificació del Consell Rector del Consorci Sanitari Integral

query_builder   18 juliol 2003 18:58

event_note Nota de premsa

Presentació del projecte del futur Hospital del Baix Llobregat

Durant l'acte se signarà el conveni de modificació del Consell Rector del Consorci Sanitari Integral

El conseller de Sanitat i Seguretat Social, Xavier Pomés, presidirà, el proper dilluns, dia 21 de juliol, a les 19h, a l’Auditori Miquel Martí i Pol de Sant Joan Despí, l’acte de presentació del projecte del futur Hospital del Baix Llobregat. El centre, que s’ubicarà a Sant Joan Despí, serà l’hospital de referència de Cornellà, Esplugues, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, El Papiol, Vallirana, Corbera, Cervelló, La Palma de Cervelló i Molins de Rei.

El nou hospital comptarà amb una superfície total de 53.000 m2 i disposarà de 238 llits d’hospitalització, una unitat de Cures Intensives i 8 sales d’operacions.

En el mateix acte, se signarà el conveni pel qual es modifica i s’amplia la composició del Consell Rector del Consorci Sanitari Integral, al qual s’incorporen, a més de l’Institut Català de la Salut, l’Ajuntament de Sant Joan Despí i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. El conveni el signaran el conseller de Sanitat, Xavier Pomés; el director del Servei Català de la Salut, Enric Mangas; el director gerent de l’Institut Català de la Salut, Josep Ganduxé; el president en funcions del consell comarcal del Baix Llobregat, José Luis Morlanes; l’alcalde de Sant Joan Despí, Eduard Alonso, i el president del Consorci Sanitari Integral, Carles Constante.