Salut

Nou servei de vacunacions per a viatgers a l'estranger a l'Hospital Sant Jaume d'Olot

Es preveu que atengui unes 300 persones l'any

query_builder   13 desembre 2002 11:53

event_note Nota de premsa

Nou servei de vacunacions per a viatgers a l'estranger a l'Hospital Sant Jaume d'Olot

Es preveu que atengui unes 300 persones l'any

Avui 13 de desembre, a les 17 hores, tindrà lloc l’acte de presentació del nou Servei de Vacunacions per a Viatgers de l’Hospital Sant Jaume d’Olot amb la presència del senyor Lluís Sacrest, alcalde d’Olot, i del senyor Joaquim Casanovas, delegat territorial de Sanitat i Seguretat Social a Girona. El nou servei es troba ubicat al carrer de Sant Rafael 21 (al pati interior de l’Hospital) d’Olot.

El Servei de Vacunacions per a Viatgers administrarà vacunes als viatgers a l’estranger, donarà recomanacions, informarà de les precaucions que s’han de prendre sobre l’aigua i el menjar, informarà sobre la prevenció de picades i, segons la destinació, proporcionarà la profilaxi adequada per al paludisme. Un dels col•lectius al qual es farà un especial seguiment és al de les persones immigrades que retornen per una temporada al seu país d’origen.

Per a l’administració de vacunes com la febre groga caldrà adreçar-se al Centre de Vacunacions Internacionals que es troba ubicat a l’Hospital de Santa Caterina de Girona, amb el qual el Servei de l’Hospital Sant Jaume d’Olot ha establert uns mecanismes de coordinació per atendre de manera més eficient els viatgers internacionals de la Garrotxa.

Per demanar hora per a visita o per fer una consulta al Servei, que estarà atès per una diplomada d’infermeria i al qual està destinat un metge de referència, cal trucar al telèfon 972 26  92 00 de dimarts a divendres d’11 a 15 hores.