Direcció General de Comunicació

Currículums del Departament d'Empresa i Ocupació

query_builder   18 gener 2011 13:44

event_note Nota de premsa

Currículums del Departament d'Empresa i Ocupació

Ramon Bonastre i Bertran, director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball
 
Nascut a Montblanc l’any 1956.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, va realitzar un mestratge en Prevenció de Riscos Laborals, en l’especialitat de Seguretat Industrial, i va cursar estudis de doctorat sobre el sistema públic de prevenció de riscos laborals a l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral.
 
Pel que fa a la seva trajectòria professional, des de 2009 fins a l’actualitat, ha estat vicegerent de Recursos Humans i Organització de la Universitat Autònoma de Barcelona; cap d’àrea de polítiques sindicals del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa (2004-2009); director general d’Emergències i Seguretat Civil de Catalunya del Departament de Justícia i Interior (2003-2004), i subdirector general de Recursos Humans de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Industrial (2002).
 
Amb anterioritat, va ocupar diversos càrrecs en el sector mutualista i al Departament de Treball. Així mateix, ha estat professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en la matèria de seguretat i salut laboral (1995-96), de dret administratiu, i de polítiques laborals des de 2005 i fins a l’actualitat.
 
 
Joan Sureda i Martínez, director general d’Indústria
 
Nascut a Barcelona l’any 1951.
 
Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA en ESADE.
 
Des de 2007 i fins ara ha estat administrador de Nubaranes SL (gestió d’inversions financeres immobiliàries) i d’Atelier Capital SL (explotació i inversió hotelera). Ha estat membre del Consell d’Administració de Metrovacesa SA i Nutrexpa SA. També és president del Club d’Emprenedors i Inversors d’ESADE Alumini.
 
Va iniciar la seva trajectòria professional a Braun Española SA (1977-1980), i després a Ciba-Geigy com a director de Màrqueting de la Divisió de Productes de Consum (1980-82). L’any 1982 es va incorporar al grup PepsiCo, on va assolir la Presidència i Direcció General de Productes PepsiCo a Barcelona.
 
L’any 1998 va iniciar una nova etapa professional al grup Privat Equity 3i, amb l’adquisició de Detersa SA (electrònica de consum) amb 900 treballadors i fàbriques a Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca. Posteriorment, va incorporar l’empresa Araven SA (de productes de consum i industrials en plàstic) amb 200 treballadors i fàbrica a Saragossa. Per últim, va adquirir Display Factory SA (de material publicitari), amb 75 treballadors i fàbrica a Sant Quirze del Vallès.
 
 
M. Luz Bataller i Cifuentes, directora general de la Inspecció de Treball
 
Nascuda a Barcelona a 1956.
 
Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, és també diplomada també en Desenvolupament Directiu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i ESADE.
 
Des de 2009 exerceix d’inspectora de Treball i de la Seguretat Social. Ha estat interventora de la Fundació Privada Santiago Dexeus Font (2009), directora de Recursos Humans de l’Institut Català de la Salut (2003-2008), subdirectora general de Recursos Humans del cos de Policia i Mossos d’Esquadra (2002-2003), i responsable de Relacions Sindicals a la Unitat Directiva de la Secretaria General del Departament de Governació (1996-2002).
 
També va ser membre del consell de Policia-Mossos d’Esquadra, en representació de l’Administració de la Generalitat de Catalunya (1996-2002), responsable d’equip i responsable d’àrea de la Inspecció de Treball i Seguretat social de Barcelona (1990-2004), i membre de la Comissió Paritària de Riscos Laborals del personal administratiu i tècnic, de la comissió interdepartamental de seguretat i salut laboral, del Comitè de Seguretat i Salut Laboral del col·lectiu de bombers, i de la Comissió Coordinadora de Prevenció de Riscos Laborals (1996-2001). Ha estat presidenta en la negociació de diversos convenis col·lectius, i a l’experiència com a inspectora de Treball en les relacions laborals, participant en mediacions, conciliacions i arbitratges, s’uneix una formació teòrica, com a ponent i assistent, en conferències, seminaris i cursos especialitzats. Així mateix, ha exercit de professora associada a l’àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat Pompeu Fabra. L’any 2006 va rebre la Medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau.
 
 
Josep Canós i Ciurana, director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial
 
Nascut a Barcelona l’any 1954.
 
Enginyer Industrial per la Universitat de Catalunya, en l’especialitat en Tècniques Energètiques, va cursar també la Diplomatura en Direcció i Administració d’Empreses a l’IESE.
 
Pel que fa a la seva trajectòria professional ha estat responsable de diversos departaments en les àrees d’explotació i diversificació d’Hidroelèctrica de Catalunya (1977-1996), així mateix ha estat director de Llançament i subdirector general d’Amena (1998-200), director general de Puntel (19997), Abertis Logística (2005-2009) i Saba(2009-2010), i conseller- director general de Retevisión(2000-2005). Ha estat membre de la Junta Directiva de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya i de la seva Comissió d’Energia dels consells d’administració d’empreses com Cilsa, Parc Lógístic ZF, Sevisur, Arasur, Euskatel, Retevisión i Hispasat, entre d’altres.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia