Direcció General de Comunicació

Currículums del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

query_builder   18 gener 2011 13:54

event_note Nota de premsa

Currículums del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Miquel Molins Elizalde, director general d’Agricultura i Ramaderia          
                                    
Nascut a Lleida el 1969.
 
Llicenciat en Veterinària per la Universitat de Saragossa; diplomat en Sanitat per la Universitat de Lleida; postgrau en Industries Agroalimentàries i màster en Dret Agroalimentari per la Universitat de Lleida.
 
Ha treballat com a veterinari a diverses empreses de productes de sanitat ramadera, de pinsos i integracions, i ha exercit de veterinari oficial a l’Oficina Comarcal de Tamarit de Llitera del Departament d’Agricultura de la Diputació General d’Aragó i a l’Oficina Comarcal del Segrià del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya. Durant 5 anys ha estat veterinari responsable sectorial del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural del Pla de lluita control i eradicació de la malaltia porcina d’Aujeszky a Catalunya.
 
Actualment és Cap de l’Oficina Comarcal del Segrià del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural i president del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida.
 
 
Domènec Vila i Navarra, director deneral d’Alimentació, Qualitat i Industries Agroalimentàries
 
Nascut a Tremp al 1971 a Tremp.
 
Enginyer Agrònom per la Universitat de Lleida (1996); Enginyer Tècnic Agrícola per la Universitat de Lleida (1994); Máster en Ecoauditorías i Gestión Empresarial del Medio Ambiente i Alta Gestió Ambiental organitzats pel Centro de Investigaciones Ecológicas de Màlaga. També ha realitzat diversos cursos d’especialització i un post-grau sobre l’Agricultura Europea i la Política Agrària Comunitària organitzat pel Departament d’Economia de l’Empresa de la Universitat de Lleida (1997).
 
Actualment és Cap de la Unitat de Serveis de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, càrrec que ocupa des de 2008. Ha estat professor associat de l’Escola Superior d’Agricultura de la Universitat Politènica de Catalunya; Cap de l’Àrea de Gestió d’Ajuts i Projectes de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya tècnic de l’Àrea de Gestió d’Ajuts i Projectes de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya; Responsable de l'Àrea de Projectes de la Fundació Catalana de Cooperació .
 
 
Jordi Sala i Casarramona, director general de Desenvolupament Rural
 
Nascut a Barcelona l’any 1953.
 
Llicenciat en Econòmiques i Geografia i Historia per la Universitat de Barcelona i diplomat en estudis de mercats i ha realitzat diversos seminaris de marketing a ESADE.
 
Ha estat Cap de l’obra agrícola de la Caixa de Pensions (1985-90) i Cap del Departament de Desenvolupament Rural i medi ambient de la Fundació la Caixa (1990-1995).Va ser l’autor i forma part del comitè executiu de la implementació dels programa Leader I de desenvolupament rural per la illa de Menorca i va formar part del catàleg d’experts de la Unió Europea per temes de desenvolupament rural i llurs politiques de finançament .
 
D’altra banda, ha estat president durant 10 anys de l’associació Catalana de periodistes i escriptors agrari de Catalunya i director de l’àrea d’Agricultura i Medi Ambient del Centre d’estudis Econòmics i socials. A l’Administració va ser Director General de Planificació i educació ambiental del Departament de Medi ambient de la Generalitat de Catalunya (2002-2004) i d’altra banda ha estat president de la Comissió Nacional d’agricultura de Unió Democràtica de Catalunya.
 
En el terreny de la docència, ha estat professor de diversos cursos de postgrau i màsters universitaris. Actualment col·labora en el curs de postgrau sobre direcció i gestió d’empreses, aspectes jurídics i mediambientals.
 
 
Josep Escorihuela Mestre, director general de Medi Natural i Biodiversitat
 
Nascut a Cantavieja (Terol) l’any 1955.
 
És Enginyer de Monts per la Universitat Politècnica de Madrid.
 
A l’Administració Pública, és Cap d'Àrea de Pesca Continental definitiva des de 2007. També ha estat cap d’Àrea de Pesca Continental en funcions, Director General de Prevenció de Riscos del Medi Natural i subdirector general d’Agents Rurals i Prevenció. A més ha desenvolupat la seva tasca professional com a cap del Servei de Gestió Forestal, cap de la Secció de Gestió de Boscos, cap de la Secció de Gestió de la Producció Privada i cap de la Secció d’Inspecció i Reciclatge.
 
A l’empresa privada, ha treballat com a tècnic a TRAGSA (Santiago de Compostel·la) i a la secció d’aprovisionaments de fusta a IMPACSA (Balaguer).
 
 
M.Mercè Santmartí i Miró, directora general de Pesca i Afers Marítims
 
Nascuda a Berga al 1963.
 
Llicenciada en Veterinària per la Universitat de Saragossa (1981-1986) i llicenciada en grau per la mateixa universitat al juliol de 1986.
 
Ha treballat per a l’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; la Direcció General de Pesca Marítima; al Departament de Sanitat i Seguretat Social; la Direcció General de Salut Pública i al Departament de Benestar i Família. D’altra banda, ha realitzat diversos cursos relacionats amb les seves especialitats.
 
A la seva trajectòria política, destaca el seu nomenament com a responsable per a la igualtat a les Terres de l’Ebre de CDC, càrrec que ocupa des de 2005 i fins l’actualitat.
 
Com a docent ha participat també en diversos cursos, programes de postgrau i seminaris i ha col·laborat en estudis i publicacions.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia