Direcció General de Comunicació

Nomenaments del Departament d'Ensenyament

query_builder   18 gener 2011 14:09

event_note Nota de premsa

Nomenaments del Departament d'Ensenyament

Teresa Pijoan i Balcells, directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat
 
Nascuda a Vilagrassa l’any 1949.
 
És mestra i llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona. Mestra de català per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en gestió i resolució de conflictes per la Universitat de Barcelona i el Col•legi de Psicòlegs de Catalunya.
Actualment és la secretària del Consell Escolar de Catalunya. Ha estat cap del Servei de Programes i Serveis Educatius de la Direcció General d’Ordenació i Innovació Educativa; subdirectora general de Formació d’Adults; cap de Gabinet d’Ordenació Educativa d’Ensenyament Primari, i cap de Servei d’Ordenació, Orientació i Avaluació.
 
Ha col·laborat en publicacions sobre la renovació pedagògica a Catalunya, el currículum escolar i la millora del sistema educatiu. També ha exercit la docència a primària i secundària i és autora de llibres de text.
 
 
Alba Espot i Faixia, directora general d’Educació Infantil i Primària.
 
Nascuda al Pont de Suert, l’any 1953
 
Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Mestra d’ensenyament primari i mestra de català. Màster en Planificació i Avaluació Educativa i Postgrau d’Organització i Gestió del Sistema Educatiu a la UAB.
 
Ha estat mestra d’Educació Primària (1972-1979), professora d’Educació Secundària (1979-1983) i Inspectora d’Educació (1983-2011).
 
Sòcia fundadora, secretària, corresponsal d’Espanya a Europa i presidenta a Catalunya del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació. Gestora de Coordinació Escolar i formadora als Seminaris de Gestió Escolar a la UAB.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia