Direcció General de Comunicació

Nomenaments del Departament de Governació i Relacions Institucionals

query_builder   18 gener 2011 14:13

event_note Nota de premsa

Nomenaments del Departament de Governació i Relacions Institucionals

Joan Cañada Campos, director general d’Administració Local
 
Nascut a Olot l’any 1969.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Des de 1988 ha exercit diverses tasques com a advocat. Des de 1999 i fins a l’actualitat ha estat soci del bufet Capdevila Advocats SC en qualitat d’advocat especialista en responsabilitat civil i dret penal.
 
En l’àmbit polític, va ser regidor de participació ciutadana, festes i sanitat de l’Ajuntament d’Olot en el període 1996-1999, i president de la Unió de Joves de la Garrotxa (1995-1999). Actualment, és membre de la Comissió Jurídica Assessora del Consell Nacional d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), president comarcal d’UDC a la Garrotxa, i vicepresident de la Intercomarcal de Girona d’aquest partit.
 
És soci fundador, des del 2002, de la Cooperativa de Treball Musicom, centre d’activitat de creació musical, amb ubicació a Olot i Girona. Imparteix cursos i xerrades de dret penal i responsabilitat civil en diferents àmbits i col·labora com a advocat en el programa radiofònic “Cinc minuts més” de Ràdio Olot.
 
 
Pilar Pifarré i Matas, secretària d’Administració i Funció Pública
 
Nascuda a Barcelona l’any 1955.
 
Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i màster en Funció Gerencial a les Administracions Públiques per ESADE.
 
Des de novembre de 2006 fins a novembre de 2010 ha estat diputada al Parlament de Catalunya i responsable d’administracions públiques al grup parlamentari de CiU. Prèviament, ha estat directora de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Cugat de Vallès i subdirectora de pressupostos, contractació i Patrimoni al Departament de Treball i Indústria. Ha ocupat diferents càrrecs al Departament d’Ensenyament i al Departament de Cultura de la Generalitat, entre els quals, el de subdirectora general d’Administració i Directora de Serveis.
 
Al Parlament de Catalunya, també ha estat membre de les comissions d’Afers Institucionals, de la Sindicatura de Comptes, del Síndic de Greuges, i d’Economia Finances i Pressupost.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia