Direcció General de Comunicació

Nomenaments del Departament de la Presidència

query_builder   18 gener 2011 14:17

event_note Nota de premsa

Nomenaments del Departament de la Presidència

Ivan Tibau i Ragolta, secretari general de l’Esport
 
Nascut a Lloret de Mar el 1973.
 
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona (1998) i diplomat en Ciències Empresarials a la Universitat de Girona (2005).
 
Actualment és regidor d’Obra Pública i Parcs i Jardins de l’ajuntament de Lloret, càrrec que ocupa des de 2007. Anteriorment havia treballat a una entitat financera d’estalvi.
 
Ivan Tibau ha estat un dels jugadors d’hoquei patins internacionals més destacats de les darreres dècades, jugant a diversos equips com el Club Hoquei Lloret (1979-1992), el Club Patí Tordera (1992-1995), l’Igualada Hoquei Club, el Blanes Hoquei Club (2000-2006) i el Club Hoquei Lloret (2006-2008), equip del qual és l’entrenador des de la temporada 2008-2009.
 
Com a jugador de club ha guanyat tres copes d’Europa, tres supercopes i una lliga amb l’Igualada i 1 copa del Rei amb el Blanes. Amb la selecció espanyola ha aconseguit un campionat del món, un campionat d’Europa i tres torneigs internacionals de Montreux.
 
També ha format part de la selecció catalana d’hoquei patins que es va proclamar campiona del món “B” a Macao l’any 2004.
 
 
Ignasi Genovès i Avellana, director d’Atenció Ciutadana i Difusió
 
Nascut a Barcelona l’any 1958.
 
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB. Postgrau en Economia i Gestió de la Hisenda Autonòmica i Local per la UB. Ha realitzat també el Curs de Funció Gerencial a les Administracions Públiques a ESADE. Diplomat en Comunitats Europees pel Ministeri d’Afers Exteriors i el Patronat Català Pro-Europa.
 
En l’àmbit professional, ha exercit diverses responsabilitats a l’Administració de la Generalitat de Catalunya. En primer lloc, a la Direcció General de Política Financera del Departament d’Economia i Finances (1983-1989). Posteriorment ha estat Gerent de l’Institut Català de Serveis a la Joventut (1990-1995).L’any 1995 es va incorporar al Departament de la Presidència com a subdirector general d’Informació al Ciutadà.
 
Entre l’any 2000 i el 2003 va ser director general d’Atenció Ciudadana. Des de 2004 i fins a l’actualitat ha estat prestant els seus serveis al Servei d’Informació, Difusió i Estudis de la Secretaria de Política Lingüística.
 
En l’àmbit polític, actualment és conseller nacional i president de l’Agrupació de Sarriá-Sant Gervasi de CDC.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia