El Govern publica des d’aquest mes de novembre un butlletí trimestral d’indicadors per donar compte de la seva acció

A més de ser una eina per centrar el debat públic, el butlletí mostrarà, amb dades objectives, l’impacte que tenen les seves actuacions i les variables d’entorn que les condicionen

El nou butlletí tindrà una periodicitat trimestral. Per tal de facilitar-ne l’accés a la ciutadania, es podrà consultar a la pàgina web de la Generalitat www.gencat.net/pladegovern . D’aquesta manera es vol potenciar encara més el compromís del Govern de Catalunya amb el principi de transparència.

Estructura

El butlletí es composa de tres mòduls:

• Un primer mòdul que té per objectiu analitzar amb un cert detall alguns indicadors que es consideren especialment rellevants.

• El segon mòdul  és un article monogràfic sobre algun tema d’actualitat, enfocat des d’una visió bàsicament quantitativa. Es tracta d’un conjunt ordenat de dades que pretén donar al lector informació més concreta del tema que s’està tractant.

• Finalment, el tercer mòdul presenta els 100 indicadors de Govern de diverses tipologies:

o Indicadors d’entorn: indicadors que condicionen l’acció de Govern però sobre els quals aquest hi té poca o nul•la capacitat d’intervenció.

o Indicadors de recursos: responen a la pregunta de quins recursos s’esmercen per dur a terme les actuacions del Govern.

o Indicadors de producte o servei: responen a la pregunta de què fa el Govern sobre el tema indicat.

o Indicadors d’impacte: responen a la pregunta de quins efectes tenen les actuacions del Govern.

Aquesta publicació és una nova mostra de l’esforç continuat de programació i seguiment de l’acció de Govern, materialitzat des del principi de la legislatura en el Pla de Govern 2004-2007.

29 de novembre 2005

3  

Fitxers adjunts

Butlletí

Butlletí
PDF | 1651

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 103

Butlletí indicadors

Butlletí indicadors
PDF | 103