Des d'avui, els joves catalans podran consultar el bloc Punt_J (http://www.puntj.cat), que oferirà informació sobre totes les activitats d'interès per als joves impulsades des de la Generalitat de Catalunya.

Punt_J ha estat concebut amb l’objectiu d’oferir recursos als joves en qualsevol àmbit que pugui ser del seu interès: habitatge, treball, música, salut, intercanvis internacionals, subvencions, ofertes del Carnet Jove... El bloc és una eina de comunicació que, per primera vegada, centralitzarà tota l’oferta de la Generalitat adreçada als joves en un sol espai. Es tracta també del primer bloc creat per una institució pública adreçat als joves, i vol facilitar l’accés a la informació d’una manera senzilla i directa. Amb aquesta filosofia, s’ha apostat per un aspecte gràfic amb un disseny que transmet una imatge fresca i funcional.

Una eina propera als joves

“Hem escollit el format bloc perquè és una eina molt propera als joves, que la fan servir habitualment. A més, ens interessa perquè és dinàmica i, sobretot, ràpida”, explica Olivié Bayón, secretari general de Joventut. El bloc, que s’actualitzarà diàriament, comunicarà en format breu les activitats, accions i projectes que es duen a terme des de l’Administració de manera cronològica, i cada post (notícia) s’enriquirà amb hipervincles que ampliaran la informació des de l’origen.

Punt_J permetrà seleccionar els posts per àmbits temàtics: habitatge, treball, salut i prevenció, ensenyament i formació, participació, societat, cultura i oci, i vacances i estades. A més, la informació es podrà territorialitzar segons la demarcació (Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Terres de l’Ebre). També serà possible fer recerca per paraules clau.

Butlletí electrònic

Els usuaris del bloc es podran subscriure per tal de rebre un butlletí quinzenal, en el qual es destacaran els continguts publicats més interessants.   

Més informació al bloc Punt_J:

http:www. puntj.cat

  20 de setembre de 2006

2  

Imatges

Imatge 2 bloc Punt J

Imatge 2 bloc Punt J 192

Imatge1 bloc punt_j

Imatge1 bloc punt_j 168

1  

Fitxers adjunts

Joventut obre el primer bloc creat per una institució pública adreçat als joves

Joventut obre el primer bloc creat per una institució pública adreçat als joves
DOC | 42