Avui dijous, 14 de juliol, el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat del conseller de Justícia, Josep M. Vallès, ha presidit la reunió del Consell de la Justícia, que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat.

Avui dijous, 14 de juliol,  el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat del conseller de Justícia, Josep M. Vallès,  ha presidit la reunió del Consell de la Justícia, que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat.

En la reunió del Consell de la Justícia del 12 de juliol de l’any passat es va acordar l’elaboració d’un llibre verd per tal d’analitzar la situació de l’Administració de justícia a Catalunya i les possibles línies de reforma, encàrrec que ha impulsat la Comissió Permanent del Consell.

El Llibre verd de l’Administració de justícia, que conté els 16 documents que es presenten ara, recull els principals resultats dels estudis realitzats, entesos com a materials de treball i discussió, i pretén ser un punt de partida per tal de facilitar la creació d’una estratègia de millora del servei públic de la justícia a Catalunya.

A la reunió hi han assistit diverses personalitat del món jurídic i judicial, entre les quals destaquen  la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret; el fiscal en cap del TSJC, José M. Mena; la directora general de Registres i Notariat, Pilar Blanco, en representació del Ministeri de Justícia, i la vocal del Consell General del Poder Judicial, Montserrat Comas.

Més informació:

http://www.gencat.net/justicia/llibreverd

4  

Fitxers adjunts

Llibre Verd de l'Administració de Justícia

Llibre Verd de l'Administració de Justícia
PDF | 482

Reunió del Consell de la Justícia

Reunió del Consell de la Justícia
DOC | 57

Intervenció del conseller de Justícia en la reunió del Consell de la Justícia

Intervenció del conseller de Justícia en la reunió del Consell de la Justícia
DOC | 60

Reunió Consell de la Justícia

Reunió Consell de la Justícia
DOC | 60