El 26 d’octubre tindrà lloc a Lleida les VIII Jornades catalanes sobre agricultura i món rural que duen per títol El nou reglament de desenvolupament de la UE: implicacions per al sector agrari i el món local de Catalunya, organitzades pel Patronat Català Pro Europa i el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.En aquestes jornades hi participaran, entre d’altres, representants de les institucions comunitàries, del govern català i d’altres entitats d’àmbit local i estatal per presentar, analitzar i debatre el marc que ha de regir la política de desenvolupament rural de la UE en els propers anys i la seva incidència pel sector agroindustrial de Catalunya. La sessió d’inauguració anirà a càrrec d’Antoni Siurana, conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, d’Anna Terrón, secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern a Brussel·les i de Glòria Pallé, vicepresidenta del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.Durant l’acte inaugural es presentarà la publicació del Patronat Català Pro Europa La política agrícola i rural de la UE i la seva aplicació a Espanya i a Catalunya.

Les jornades se celebraran a la Sala Jaume Magre del Carrer del Bisbe Torres, núm. 2, de la ciutat de Lleida, a les 9.30 hores. A continuació tindrà lloc una Roda de premsa amb la participació del conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Siurana, i de la secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern a Brussel·les, Anna Terrón.

INAUGURACIÓ DE LES JORNADES

Acte: VIII Jornades catalanes sobre agricultura i món rural

Dia: dimecres, 26 d’octubre de 2005

Lloc: sala Jaume Magre C/ del Bisbe, 2, Lleida

Hora: 9.30 hores

RODA DE PREMSA

Dia: dimecres, 26 d’octubre de 2005

Lloc: sala annexa a sala Jaume Magre  C/ del Bisbe, 2, Lleida

Hora: 10 hores

Participació: conseller conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Siurana, i de la secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern a Brussel·les, Anna Terrón.

Més informació:          Premsa i comunicació

                                        Tel. +34 93 567 29 99 

                                premsa@infoeuropa.org

Aquesta actuació s’emmarca dins les activitats de difusió i informació sobre la Unió Europea que desplega el Patronat Català Pro Europa com a punt d’enllaç d’Europe Direct-Xarxa d’informació de la Comissió Europa.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
DOC | 137

programa VIII Jornades

programa VIII Jornades
PDF | 903