Avui s’ha signat el primer contracte per a la instal·lació d’una empresa de transport i missatgeria a la CIM el Camp. L’acord ha estat signat pel secretari de Mobilitat, Manel Nadal, el director de CIMALSA, Ignasi Ragàs i el propietari de la franquícia de SEUR Tarragona, Manuel Cárabe.
Segons l’acord, l’empresa SEUR adquirirà la parcel·la 4 amb una superfície de 17.301 m2 on instal·larà el seu centre de distribució per a les comarques del Camp de Tarragona. La inversió prevista per l’empresa en aquesta operació és de 6 MEUR.

Les noves instal·lacions, amb capacitat per a 120 llocs de treball, comptaran amb una nau de transbordament de 4.500 m2 amb una altra d’emmagatzematge de 4.000 m2 i amb 1.000 m2 d’oficines repartides en dues plantes. La nau de transbordament amb capacitat per treballar amb 70 vehicles de repartiment i amb 8 molls destinats a albergar vehicles de gran tonatge disposarà, a més, de 400 metres lineals de cintes transportadores.

Amb aquest acord, SEUR reforça el seu posicionament a la demarcació de Tarragona on ja compta amb tres punts de distribució (Tarragona, Reus i Tortosa).

La CIM, a punt

Aquest acord suposa un dels primers passos per activar aquesta central integrada de mercaderies que ja comença a posar-se en marxa. Així, CIMALSA està en negociacions avançades amb sis empreses més que preveuen instal·lar-se a la CIM El Camp. La formalització dels contractes es preveu en les properes setmanes.

Així mateix, CIMALSA està elaborant el projecte d’una nau modular multiclient on està previst que s’hi instal·lin cinc empreses. Es preveu que aquesta nau es liciti en el primer trimestre del 2006.

Finalment, CIMALSA també està treballant en l’elaboració dels ajustos urbanístics necessaris per afavorir el desenvolupament del Parc terciari de la CIM El Camp, que serà una zona de serveis complementaris a la CIM com ara serveis d’hosteleria, restauració, oficines o comerç. Aquests serveis suposaran un gran potencial atesa la centralitat de la CIM en el conjunt del Camp de Tarragona.

Es preveu que les obres d’urbanització finalitzin a primers del 2006 i que en els següents mesos es posi en marxa la Central.

Una gran oferta disponible en una ubicació estratègica

La CIM el Camp està estratègicament situada entre els termes municipals de Reus, Tarragona i l’entitat municipal de la Canonja, en la segona aglomeració metropolitana de Catalunya. Aquest CIM té uns accessos immillorables, just a la sortida de l’AP-7, delimitada per la T-11 de Tarragona a Reus i l’AP-7 de València a Barcelona, a 3 km de l’aeroport de Reus i a 5 km del Port de Tarragona.

La CIM el Camp es complementa amb una àmplia zona que acollirà el futur Parc d’Activitats Terciàries, que gaudirà d’una excel·lent localització i visibilitat en el conjunt del Camp de Tarragona.

CIM el Camp, sector oest, en xifres

Superfície total: 42 haSuperfície parcel·les logístiques: 160.000 m2Superfície neta per a usos terciaris: 87.000 m2Superfície equipaments privats: 16.000 m2Inversió prevista: 41,8 M €

El sector oest de la CIM el Camp es complementarà en una segona fase amb el sector est, que tindrà una superfície prevista de 45 ha en el municipi de Tarragona. La suma dels dos sectors, l’est i l’oest, faran de la CIM el Camp una de les més grans plataformes logístiques de Catalunya amb una superfície bruta de 87 ha.

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 352

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 166