El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, ha presentat avui, 19 d’abril, el Llibre verd de l’Administració de justícia. Recomanacions per a la millora del servei públic de la justícia a Catalunya, a la Sala  Jaume Magre de l’Ajuntament de Lleida.

A la presentació, hi han intervingut Àngel Ros, alcalde de Lleida; Joan Viñas, rector de la Universitat de Lleida; Joan Simó, president de la Cambra de Comerç de Lleida; Xavier Roca, director general de la Fira de Lleida, i Cèsar Bejar, delegat de la Unió de Consumidors de Catalunya. Terres de Lleida.

El Departament de Justícia dóna així a conèixer les 102 recomanacions del Llibre verd a la societat civil en general i als professionals relacionats amb el món de la justícia, les quals van ser aprovades a finals de gener, al plenari del Consell de la Justícia, presidit pel president de la Generalitat, Pasqual Maragall. Aquestes recomanacions despleguen possibles línies de reforma per tal de millorar l’efectivitat de l’Administració de justícia a Catalunya i també el seu rendiment.

Ara el Departament de Justícia vol, amb aquesta Jornada que se celebra el proper dimecres, a les 19 hores, donar a conèixer totes les recomanacions a la societat civil en general i als professionals relacionats amb el món de la justícia a Lleida. Així, els passats dies 28 de març i 4 d’abril, , el conseller de Justícia ja en va fer la presentació respectivament a la societat civil de Barcelona i de Tarragona. El Llibre verd es presentarà finalment el 27 d’abril, a Girona.

El Llibre verd de l’Administració de justícia. Recomanacions per a la millora del servei públic de la justícia a Catalunya està disponible al web del Departament i a la venda en suport paper al web de l’EADOP, a les llibreries de la Generalitat i resta de llibreries per un PVP de 3 euros.

2  

Fitxers adjunts

Dades destacables

Dades destacables
DOC | 57

Esborrany

Esborrany
DOC | 57