La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i l'alcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich, han signat avui un conveni de col·laboració per concertar 63 places residencials i 20 diürnes de la futura Residència i Centre de dia per a gent gran que s'edificarà en uns terrenys de propietat municipal.

Quan el centre estigui en funcionament tindrà una capacitat de 180 places residencials i 40 de Centre de Dia. El conveni estableix que el Departament concertarà les 83 places (63 residencials i 20 diürnes) que s'integraran en la Xarxa Bàsica de Serveis de Responsabilitat Pública. El Departament de Benestar i Família també acreditarà l'entitat adjudicatària de les gestió de l'equipament com a entitat col·laboradora.

L'Ajuntament de Vilanova del Camí, de la seva banda, és el responsable d'impulsar, mitjançant una concessió administrativa, la construcció de la Residència i Centre de dia. El projecte s'adequarà a les condicions generals de model recomanades pel Departament de Benestar i Família.

1  

Imatges

La consellera Carme Figueras i l'alcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich

La consellera Carme Figueras i l'alcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich 406