Demà arriba al port de Palamós el Thomson Spirit amb 1.239 passatgers i 491 tripulants a bord, un creuer que realitzarà la tercera escala de la temporada 2006. Aquest any la naviliera Thomson preveu fer 8 escales a Palamós amb la visita dels creuers Thomson Spirit, Thomson Destiny i Thomson Celebration.

El Thomson Spirit porta a bord 1.239 passatgers majoritàriament britànics i 491 tripulants. L’escala de demà serà la cinquena que fa el vaixell al port empordanès, atès que l’any 2004 va fer quatre escales en aigües de la Costa Brava. Al llarg de la temporada 2006 preveu realitzar tres escales més en el port empordanès.

 Aquest creuer preveu arribar demà a les 8.00 hores procedent del port de Marsella, escalarà deu hores a Palamós i partirà a les 18.00 hores cap a Palma de Mallorca.

Segons les previsions, la propera escala al port de Palamós s’espera per al proper 2 de juliol amb l’arribada del creuer Seabourn Legend.

 Thomson Spirit

 El creuer Thomson Spirit, que escalarà al moll comercial, té una eslora de 214,65 metres i un calat de 7,5 metres. El vaixell té capacitat per portar més de 1.750 persones a bord, i és per tant un dels grans creuers que enguany visitarà el port de Palamós.

 Aquest és un creuer luxós i espaiós que disposa de tots tipus de serveis: restaurants, bars, casino, biblioteca, cinema, piscines, saló de bellesa i gimnàs.

 El Thomson Spirit, construït l’any 1983 i reformat l’any 2003, pertany a la naviliera Thomson Cruises, que ofereix als turistes vacances de qualitat amb serveis de primera classe. La flota de la Thomson la composen 4 creuers: The Emerald, Thomson Destiny, Thomson Spirit i Thomson Celebration. Per a la temporada 2006 la naviliera britànica ha apostat per fer trajectes turístics a través de la Mediterrània, amb 8 escales a Palamós. D’aquestes, el Thomson Spirit en preveu fer quatre, el Thomson Destiny tres i el Thomson Celebration una.

 

1  

Imatges

Thomson Spirit amarrat a Palamós

Thomson Spirit amarrat a Palamós 64