Les obres de remodelació de la Gran Via obliguen a restringir parcialment el trànsit a partir del dimarts 2 i fins el dimecres 10 d’agost

El pintat del tauler metàl·lic del nou Pont del carrer Espronceda obligarà a tallar els trànsit als dos carrils tronc mar i als dos tronc muntanya entre la Rambla Poblenou i Selva de Mar des del proper dimarts i fins el dijous dia 4 de les deu de la nit i fins les sis de la matinada. Per això es mantindrà la circulació en un carril del tronc i dos carrils del lateral en cada sentit.

D’altra banda, el dijous 4 de les deu del matí i fins les sis de la tarda, els treballs en l’aglomerat a la cruïlla de la Rambla Poblenou provocaran el tall al trànsit al lateral i es desviarà la circulació del lateral mar pels carrers Llacuna-Perú-Bilbao.

També per treballs en l’aglomerat, en aquest cas al tronc mar de la Gran Via, entre els carrers Rambla Poblenou i Extremadura, en sentit Mataró, es restringirà el trànsit. Com que alhora s’han de retirar les barreres de formigó provisional, la nit del diumenge 7 d’agost s’haurà de circular per un carril del tronc i dos carrils del lateral. A més, els dos dies següents, 8 i 9 d’agost pels treballs de fresatge i reposició del paviment es tallarà només un carril del tronc en sentit Mataró.

Finalment i per tal de col·locar la darrera capa d’asfalt i la senyalització definitiva del tronc mar de la Gran Via, durant les nits del 9 i 10 d’agost es tallaran totalment els carrils sentit Mataró i es desviarà el trànsit pel lateral mar.

(veure quadre adjunt a la nota de premsa)

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 43