El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, s’ha reunit aquesta tarda amb el secretari general de Comissions Obreres a Catalunya, Joan Coscubiela, per parlar sobre les línies polítiques del Departament.

A la reunió també han participat el secretari general del Departament, Ricard Fernández; la secretària d’habitatge, Carme Trilla; el responsable de Medi Ambient de Comissions Obreres, Llorenç Serrano; i el responsable de l’àrea d’Habitatge del sindicat.

 Pel que a l’àrea de medi ambient, durant la trobada s’ha destacat la necessitat de continuar treballant amb els temes de mobilitat i de qualitat ambiental. Així com també potenciar les polítiques de l’aigua i la posada en marxa del Consell social per al desenvolupament sostenible.

En qüestions d’habitatge, el sindicat Comissions Obreres ha ratificat el seu interès en l’aprovació del Projecte de Llei del dret a l’habitatge, actualment pendent del tràmit parlamentari. A més, s’ha parlat també de la necessitat de reforçar el paper de les cooperatives d’habitatge per dur a terme les polítiques d’aquesta àrea.

1  

Imatges

Fotografia de la reunió

Fotografia de la reunió 1475