Justícia, Drets i Memòria

Una oficina d'informació atendrà les consultes dels ciutadans sobre el Centre Penitenciari Lledoners

query_builder   15 març 2006 11:45

event_note Nota de premsa

Una oficina d'informació atendrà les consultes dels ciutadans sobre el Centre Penitenciari Lledoners

El Departament de Justícia, amb la collaboració de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, ha posat en marxa una oficina d’informació que atendrà les consultes dels ciutadans sobre el futur Centre Penitenciari Lledoners.

Aquesta oficina, que està ubicada a les dependències del Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació “Cal Gallifa” (passeig Gallifa, 2, 2a planta. Sant Joan de Vilatorrada),  romandrà inicialment oberta els dies 15, 16, 21 i 23 de març, de 10 a 15 hores i de 17 a 20 hores.

L’oficina, que és atesa per dos professionals del Departament de Justícia, ofereix informació sobre les característiques físiques i funcionals del futur equipament, sobre l’activitat penitenciària, sobre els processos a seguir per prendre part en processos selectius de la funció pública penitenciària i, alhora, serveix per establir nous canals de comunicació amb la comunitat.

El Centre Penitenciari Lledoners tindrà una capacitat per a 500-750 interns, homes adults penats, i està previst que les obres comencin durant el segon trimestre de 2006 i que l’establiment entri en funcionament a principis de 2008.

El secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, i l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Ezequiel Martínez, van inaugurar ahir dimarts, 14 de març, aquesta oficina. L’acte va comptar amb la presència del director general de Recursos i Règim Penitenciari, Jordi Sisquella, i del director general de Gestió d’Infraestructures, Salvador Illa.

1  

Fitxers adjunts

fulletó  sobre l'oficina d'informació del Centre Penitenciari Lledoners

fulletó sobre l'oficina d'informació del Centre Penitenciari Lledoners
PPT | 1397

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia