Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 106.393 € a rehabilitar edificis de Granollers

Les obres es faran al barri Primer de Maig

query_builder   5 octubre 2005 14:55

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 106.393 € a rehabilitar edificis de Granollers

Les obres es faran al barri Primer de Maig

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d’edificis al barri Primer de Maig de Granollers (Vallès Oriental) per un import de 106.393 €.  A més, en el darrer any, Adigsa ha invertit a la ciutat 633.904 €. L’empresa adjudicatària ha estat Construcciones Misca, SL, i les obres consisteixen a  sanejar plantes baixes dels carrers de Saló, 1; Navarra, 101; Pius XII, 9 i G. Ferrater, 3 i 2 (blocs 8, 26, 28, 34 i 42).

En total, Adigsa ha assignat 27 obres de rehabilitació d’edificis i urbanització per un import de 10.545.066 €. Les actuacions es faran a 24 barris de catorze municipis catalans. Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, ha adjudicat les obres amb una baixa mitjana del 13,3%, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior en aquest tant per cent. La baixa de les obres assignades el mes de juliol va tenir una mitjana del 13,2%.

A finals d’aquest mes es farà la darrera licitació d’enguany, amb la qual cosa Adigsa haurà adjudicat el 100% de les obres previstes.

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball a persones en risc d’exclusió social, mitjançant el programa Posa’t a punt. En el cas de Granollers, s’ha reservat un lloc de manobre.

1  

Imatges

Planta Baixa de la promoció Primer de Maig

Planta Baixa de la promoció Primer de Maig 679

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia