Dissabte, 25 de novembre, el president de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia, Xavier Ten, va presidir la cloenda de l'acte de lliurament de les distincions de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia que s'atorguen anualment a diverses persones o entitats que s'han distingit en defensa de la figura dels jutges de pau.

Enguany les plaques al mèrit de plata han estat atorgades a Pere Figuereda i Cairol, jutge d’Anglès per la defensa de l’ús del català en l’ambit del Registre Civil, i a Sergi García, cap del Servei de Torn d’Ofici i Justícia de Pau de la Direcció General de Relacions amb l’Administració de Justícia del Departament de Justícia, per la seva dedicació i col•laboració amb la justícia de pau.

L’Associació ha distingit també amb el lliurament de les medalles d’honor, per la seva dedicació a la justícia de pau, nou jutges i jutgesses amb més de 20 anys de servei i més de 15 anys com a associats.

L’acte ha tingut lloc a la sala noble de la Cooperativa de Sant Hilari Sacalm. El primer tinent d’alcalde d’aquesta població, Sr. Joan Xandri i Farreres, ha fet la cloenda de l’acte.

1  

Fitxers adjunts

Guardonats amb les medalles d'honor

Guardonats amb les medalles d'honor
PDF | 8