L'objectiu del conveni és fomentar la pràctica esportiva entre els interns dels centres penitenciaris catalans

El secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, i el director general del DIR, Ramon Canela, presenten el Conveni pel qual els centres penitenciaris de Catalunya reben 141 màquines de fitness i altre material esportiu per tal de fomentar la pràctica esportiva entre els interns.

Actualment, als centres penitenciaris catalans es desenvolupen més de 4.230 activitats i hi ha un total de 2.954 interns que practiquen algun tipus d’esport. Entre els esports que més es practiquen hi ha el futbol, el volei i els esports de gimnàs (aeròbic i anaeròbic).

El Conveni es tradueix en un equipament de material esportiu que l’empresa DiR cedeix per actualitzar i modernitzar la pràctica de l’esport als centres penitenciaris catalans. Entre el gran nombre d\'estacions musculars i cardiovasculars, hi ha bicicletes estàtiques, cintes de córrer, màquines el•líptiques (que permeten fer un bon entrenament cardiovascular sense perjudicar les articulacions); estacions musculars de tecnologia avançada; manuelles, barres, discs i bicicletes d\'SpinDiR (ciclisme indoor).

Tant el Departament de Justícia com el Grup DiR signen aquest Conveni amb la voluntat de continuar oferint aquest material en el futur als centres penitenciaris i als centres educatius de justícia juvenil per tal de fomentar la pràctica de l’esport entre les persones internades en aquests centres.

1  

Fitxers adjunts

Conveni DIR

Conveni DIR
PDF | 53