Justícia, Drets i Memòria

Presentació del projecte del nou edifici judicial de Berga

query_builder   11 octubre 2006 11:00

event_note Nota de premsa

Presentació del projecte del nou edifici judicial de Berga

El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, acompanyat del director general de Gestió d'Infraestructures, Salvador Illa, ha presentat el projecte del nou edifici judicial a l'alcalde, Ramon Camps, i a altres membres del Consistori. Hi han assistit també diverses personalitats del món jurídic i judicial.

Nou edifici judicial de Berga

El nou edifici judicial estarà situat entre el carrer de Sardana i el Carrer Pla de l’Alemany i tindrà una superfície construïda de 3.352,02 m2.

En aquest nou edifici s’ubicaran els dos jutjats actuals i comptarà amb espai de futur creixement. S’hi ubicaran el Registre Civil; el Jutjat de Guàrdia i les dependències per a la Fiscalia, metges forenses, advocats, tècnics, procuradors, atenció ciutadana, unitat administrativa, arxiu i detinguts.

En aquest moment l’estudi redactor Conxita Balcells i Associats, SL està redactant el projecte. El pressupost per a la redacció del projecte ha estat de 351.277,00 euros. Està previst que l’obra s’iniciï el primer semestre de 2007.

Pel que fa a les noves tecnologies, l’edifici comptarà amb equips de videoconferència, informatització del registre i repartiments d’assumptes, connexió via Internet a diverses bases de dades, bústies institucionals de correu electrònic per a tots els jutges i secretaris judicials, enregistrament de judicis i declaracions, etc.

Aquesta obra forma part dels 250.000 m2 de noves construccions en edificis judicials en fase de realització arreu de Catalunya, a més dels 230.000 m2 de l'obra que conformarà la Ciutat Judicial de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

Actualment, els jutjats de Berga estan situats en un edifici judicial a la Gran Via, 23, propietat del Departament de Justícia.

1  

Fitxers adjunts

Imatge virtual

Imatge virtual
BMP | 3600

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia