La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que continua actiu l’incendi forestal que afecta a les comarques del Baix Camp i Baix Ebre. Al lloc, on el vent de mestral ha començat a remetre, es mantenen les 60 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat treballant. De cara a primera hora del matí, tan bon punt es faci clar, es preveu que s’hi incorporin els mitjans aeris.

Segons el cos de la Guàrdia Civil, com a mesura preventiva, s’ha desallotjat a 75 persones del nucli de l’Almadrava: 20 persones són veïnes de la urbanització l’Almadrava, 50 del càmping la Masia i 5 d’una masia aïllada de la zona.

Segons el Cos d’Agents Rurals el perímetre provisional de l’incendi forestal és d’unes 1.000 hectàrees de vegetació forestal (matollar, garriga i pi).

Els Bombers de la Generalitat manté un important contingent de vehicles a la Central Nuclear de Vandellòs II  per tal de protegir les instal·lacions, les quals no estan afectades per l’incendi forestal. Segons ha comunicat la Subdelegació del Govern a Tarragona ha activat el pla PENTA en situació 0.

04.45 hores

1  

Fitxers adjunts

Mapa del perímetre

Mapa del perímetre
PDF | 799