En aquesta roda de premsa, que tindrà lloc al Centre Cultural Blanquerna (Alcalá, 44), intervindràn l'Institut Ramon Llull, el CCCB i el SEACEX.
La Sociedad Estatal para la Acción Cultural Exterior (SEACEX), l'Institut Ramon Llull i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), han organitzat l'exposició LITERATURAS DEL EXILIO, acompanyada d'un programa d'activitats integrat per cinema, seminaris, dansa, música i teatre, que s'inaugurarà el proper 14 de desembre de 2006 al Centro Cultural Recoleta de Buenos Aires.

Per tal de presentar aquest programa tindrà lloc una roda de premsa, demà dimecres 22 de novembre de 2006, a les 11:30 hores, a Blanquerna, el Centre Cultural de la Generalitat de Catalunya a Madrid (c/ Alcalá, 44). Intervindran: el Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, Santiago de Torres, la Presidenta de SEACEX, Carmen Cerdeira, el Responsable de l'Àrea de Creació de l'Institut Ramon Llull, Borja Sitjà i el Director d'Exposicions del CCCB, Jordi Balló.

També hi assistiran Julià Guillamón, un dels comissaris de l'exposició; la ballarina i coreògrafa Mónica Runde; l'actor i director Juan Diego Botto amb els actors de la companyia, Alejandro Botto i Ernesto Arango; el coordinador del seminari i Conseller Cultural de l'Ambaixada Argentina a Espanya, Jorge Alemán; el coordinador del cicle de cinema, Eduardo Moyano i el coordinador del concert i Director Artístic del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), Manel Montañés.

LITERATURAS DEL EXILIO és un projecte al voltant de la memòria i el sentiment d'estrangeria que envaeix a tots aquells que s'han vist obligats a abandonar el seu país i han d'adaptar-se dins una nova societat. Els grans fluxes migratoris actuals, que mouen milions de persones d'un continent cap a un altre, fan que aquest projecte sigui de màxima actualitat. LITERATURAS DEL EXILIO és el desarrelament, la pérdua d'identitat, l'apertura cap a nous horitzons, la convivència amb noves persones, de vegades hostils, i la recerca d'una nova vida.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Roda de premsa presentació del programa LITERATURAS DEL EXILIO.
DIA:Dimecres 22 de novembre de 2006
HORA:11:30 hores
LLOC:BLANQUERNA Centre Cultural. C/ Alcalá, 44 Tel: 91524 10 02 / 00
Més Informació:
SEACEX -Dpt. Comunicación- Ruth Fernández. Tel: 91 702 26 60

1  

Fitxers adjunts

LITERATURAS DE L'EXILI

LITERATURAS DE L'EXILI
PDF | 964