El secretari general de Joventut, Olivié Bayón, participarà en l'acte de cloenda de les Jornades Rurals de la Joventut que té lloc aquest diumenge 30 de juliol a Cambrils dels Pirineus, al Solsonès. (Edifici consistorial de Cambrils dels Pirineus, Odèn, 13 hores)

Les Jornades Rurals de la Joventut es desenvolupen els dies 28, 29 i 30 de juliol, com a espai de reflexió sobre els joves i la ruralitat. Les ponències, debats i taules rodones que acullen aquestes jornades serveixen per extreure conclusions i pautes per treballar sobre el món rural i les seves polítiques de joventut en àmbits com la formació en el territori, les noves tecnologies o el paper de les dones.

Les Jornades Rurals de la Joventut estan organitzades per la Coordinació Rural de Catalunya, CRUC, entitat que treballa pel desenvolupament i la potenciació de programes i activitats pels joves i les entitats dels àmbits rurals, en conveni amb la Secretaria General de Joventut.

Les conclusions de les Jornades Rurals de Joventut seran presentades en l'acte de cloenda en el qual el secretari general de Joventut estarà acompanyat de l'alcalde d'Odèn i vicepresident del Consell Comarcal del Solsonès, Andreu Alet, i del president de la Coordinació Rural de Catalunya, Albert Solé.


1  

Fitxers adjunts

El secretari general de Joventut participarà en l'acte de cloenda de les Jornades Rurals sobre Joventut a Cambrils dels Pirineus

El secretari general de Joventut participarà en l'acte de cloenda de les Jornades Rurals sobre Joventut a Cambrils dels Pirineus
DOC | 37