El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà demà, dimarts 27 de febrer, a les 19.30 hores, l'exposició Joan Miró. La metàfora de l'objecte, que es podrà visitar fins al pròxim 25 de març a la sala l'Antiga Estació de Rubí. A l'acte també assistiran la directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera; l'alcaldessa de Rubí, Carme García Lores, i la directora de la Fundació Miró de Barcelona, Rosa Maria Malet.
La mostra, produïda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i la Fundació Miró, presenta 25 peces originals, esbossos i fotografies. L'exposició, de caràcter itinerant, es podrà veure posteriorment a: Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sabadell, Sant Feliu de Guíxols, Tortosa i Santa Coloma de Gramenet.

Atenció als mitjans de comunicació: durant l'acte d'inauguració s'atendrà els mitjans i es farà lliurament d'un dossier de premsa amb imatges de la mostra.

Horari de visites: de dimarts a dissabte, de 18 a 20.30 hores i diumenges i festius, de 12 a 14 hores i de 18 a 20.30 hores.

Més informació: Ester Freile. Direcció General de Cooperació Cultural. Tel. 93 317 27 80. ester.freile@gencat.net

1  

Imatges

Foto de la peça Personnage

Foto de la peça Personnage 873