El secretari general de Joventut en funcions, Olivié Bayón, acompanyat pel cap de l'Observatori Català de la Joventut, David Pérez, i pels investigadors Oriol Romaní i Teresa Sordé, presentarà el dimarts 14 de novembre, a les 12.30 h, la cololecció E-quaderns i els estudis "L'educació de la joventut catalana en la societat de la informació" i "La salut dels joves a Catalunya. Un estudi exploratori".
El primer estudi de la cololecció e-quaderns, "L'educació de la joventut catalana en la societat de la informació", analitza en profunditat les causes de l'abandonament escolar a Catalunya en el context de la societat de la informació. L'estudi serà presentat per la doctora en Sociologia, Teresa Sordé, del Centre de Recerca en Teories i Pràctiques Superadores de Desigualtat de la Universitat de Barcelona.

El segon estudi de la cololecció, "La salut dels joves a Catalunya. Un estudi exploratori", dirigit pel doctor en Antropologia, Oriol Romaní, de la Universitat Rovira i Virgili, pretén conèixer, per una banda, la situació i l'evolució objectiva dels aspectes relacionats amb la salut dels joves i, per altra banda, la significació i les motivacions de determinades pràctiques de risc que afecten la salut dels joves.

1  

Fitxers adjunts

La Secretaria General de Joventut presenta la col·lecció d'estudis sobre joventut en suport digital E-quaderns

La Secretaria General de Joventut presenta la col·lecció d'estudis sobre joventut en suport digital E-quaderns
DOC | 40