El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat de l'alcalde de la Garriga, Miquel Pujol, participarà en l'acte de presentació de la Borsa de Lloguer Social de la Garriga, que tindrà lloc al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) de la Garriga, demà dimecres 31 de gener.

L'acte també comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Cardedeu, Montserrat Cots; l'alcaldessa de Figaró-Montmany, Gemma Sánchez; el gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Antoni Cornellas; i el gerent de Granollers Promocions, Jordi Domingo.

La Borsa de Lloguer Social de la Garriga forma part de la Borsa Jove d'Habitatge de Granollers amb delegacions als municipis de Granollers, Figaró-Montmany, Cardedeu i l'Ametlla del Vallès.

La Borsa de Lloguer Social de la Garriga està ubicada al PIJ d'aquest municipi i ofereix assessorament gratuït sobre el lloguer d'habitatge a joves d'entre 18 i 35 anys, a més d'informar els propietaris dels avantatges que reben per llogar els seus habitatges a joves a traves d'aquest servei.

Prèviament a aquest acte, Eugeni Villalbí visitarà el Casal de Joves de la Garriga.

30 de gener de 2007

1  

Fitxers adjunts

Eugeni Villalbí participa en l'acte de presentació  de la Borsa de Lloguer Social de la Garriga

Eugeni Villalbí participa en l'acte de presentació de la Borsa de Lloguer Social de la Garriga
DOC | 44