El secretari de Joventut visitarà el Casal de Joves de Flix

A les Terres de l'Ebre, Eugeni Villalbí també visitarà les obres del Centre d'empreses de Flix (Ribera de l'Ebre) i la Fira de Formació Professional de les Terres de l'Ebre i el local de la Colla Jove Dolçainers a Tortosa (Baix Ebre)


El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat de l'alcalde de Flix, Pere Muñoz, i la coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, Montse Perelló, visitarà el Casal de Joves de Flix, Lo Refugi, demà dijous 15 de març a les 11.00 hores. (En acabar la visita hi haurà atenció als mitjans)

El Casal de Joves Lo Refugi va ser inaugurat el novembre passat i acull a les seves instalolacions el Punt d'Informació Juvenil (PIJ) del municipi. El PIJ de Flix és un servei públic i gratuït que ofereix informació i assessorament al jovent relativa a tots els àmbits del seu interès, com ara estudis, treball, participació, habitatge, cultura, salut, lleure o turisme.

A Flix, el secretari de Joventut també visitarà les obres de construcció del Centre d'empreses, que es preveu que entri en funcionament aquest any, amb un espai reservat per a joves emprenedors.

En la seva estada a les Terres de l'Ebre, el secretari de Joventut també visitarà la Fira de Formació Professional a Tortosa i el local de la Colla Jove Dolçainers, grup jove que treballa pel manteniment del repertori de música tradicional i popular.

14 de març de 2007

1  

Fitxers adjunts

El secretari de Joventut visitarà el Casal de Joves de Flix

El secretari de Joventut visitarà el Casal de Joves de Flix
DOC | 146