El nou secretari general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Eugeni Villabí, acompanyat per la Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, prendrà el relleu en el càrrec a Olivié Bayón en l'acte de traspás de funcions que tindrà lloc el dilluns 4 de desembre, a la seu de la Secretaria General de Joventut (c/ Calàbria, 147, 11.00 h)
Eugeni Villalbí és el nou secretari general de Joventut del Govern català, tal i com publica el Diari oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) núm. 4773A. de divendres 1 de desembre de 2006, que ha fet oficial el seu nomenament.

Nascut a La Sénia (el Montsià), el 25 de juny de 1978, Eugeni Villalbí ha cursat estudis d'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques, especialitat en Transports i Serveis Urbans. Amb una llarga trajectòria en el moviment associatiu, des del 2005 ha estat responsable del programa pel Cololectiu Gay-Lesbià i Transexual de la Generalitat de Catalunya. El nou secretari general de Joventut és el president d'ERC - Les Corts i és conseller nacional d'ERC.

1  

Fitxers adjunts

El secretari general de Joventut, Eugeni Villalbí, pren possessió del càrrec el proper dilluns

El secretari general de Joventut, Eugeni Villalbí, pren possessió del càrrec el proper dilluns
DOC | 40