El delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Miquel Castelló, i el secretari general de Joventut, Olivié Bayón, presentaran en roda de premsa, el dimarts 12 de setembre a Tortosa, el programa de Crèdits d'Emancipació per a joves de la Generalitat de Catalunya. (Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Palau Abària. c/ Montcada, 23)

La Generalitat de Catalunya ha engegat el programa de Crèdits d'Emancipació per avalar els joves que demanin un crèdit a les entitats financeres per tal de llogar o comprar un habitatge, per ampliar els seu estudis universitaris o per crear una empresa. L'objectiu d'aquest programa és el de fomentar l'emancipació dels joves, facilitant el seu accés a crèdits amb interessos més baixos que els de mercat.

Per tal d'explicar les característiques d'aquest programa el mateix dimarts tindrà lloc a la delegació territorial del Govern una jornada informativa destinada a tècnics i regidors de joventut de les terres de l'Ebre, que comptarà a l'assistència de tècnics especialistes de la Secretaria General de Joventut.

1  

Fitxers adjunts

Presentació del programa de Crèdits d'Emancipació per a Joves a la Coordinació Territorial de Joventut  a les Terres de l'Ebre

Presentació del programa de Crèdits d'Emancipació per a Joves a la Coordinació Territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre
DOC | 91