L'Alberg de Joventut de Sant Joan de les Abadesses amplia les seves instal·lacions

Disposa de 40 places noves per pernoctar i amplia la seva capacitat total fins a 84 places, distribuïdes en 18 habitacions


El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat de l'alcaldessa de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), Elisabet Regué i del director de Turisme Juvenil de Catalunya (Tujuca, SA), Julià Fernàndez, assistirà a la inauguració de l'ampliació de l'Alberg de Joventut Ruta del Ferro, de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) que tindrà lloc demà dijous 10 de maig, a les 19 hores.

L'Alberg de Joventut Ruta del Ferro de Sant Joan de les Abadesses està situat al peu de la via verda de la "Ruta del ferro i del carbó", entre Ripoll i les mines d'Ogassa, a l'antiga estació de mercaderies del ferrocarril. Inaugurat el 24 de març de 2006, aquest equipament es troba en un edifici singular transformat i adaptat en una fase inicial per poder allotjar a la planta baixa 44 alberguistes.

L'ampliació de l'alberg s'ha fet habilitant la primera planta, amb 10 habitacions noves, de quatre places cadascuna, que augmenten la capacitat total de la instal·lació fins a 84 places, distribuïdes en 18 habitacions, totes amb bany interior.

Des d'agost de 2006 l'alberg Ruta del Ferro ha tingut una mitjana d'ocupació d'un 85% els caps de setmana, i d'un 50% sumant els dies d'entre setmana i el caps de setmana. La majoria dels alberguistes s'han allotjat en aquesta instal·lació per fer en bicicleta la via verda "Ruta del ferro i del carbó".

El proper curs escolar l'alberg acollirà a les seves instal·lacions diferents programes de Xanascat com són el programa d'Activitats Escolars adreçat a estudiants, el programa "L'estiu és teu!" d'estades d'estiu per a infants i joves, i el programa "Vacances en família" per a famílies amb infants.

9 de maig de 2007

1  

Fitxers adjunts

L'Alberg de Joventut de Sant Joan de les Abadesses amplia les seves instalolacions

L'Alberg de Joventut de Sant Joan de les Abadesses amplia les seves instalolacions
DOC | 138