El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat del delegat del Govern a Lleida, Jaume Gilabert, i del director dels serveis territorials del Departament d'Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, presentarà les prioritats del Govern en matèria de Joventut, en roda de premsa a la seu de la Delegació del Govern a Lleida, demà dimarts 6 de febrer. Durant l'acte es presentarà el coordinador territorial de Joventut a Lleida, Jordi Satorra.

Eugeni Villalbí també visitarà el Punt d'Informació Juvenil de Lleida i per la tarda l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell i les obres del futur casal de joves del municipi.

Nou coordinador territorial

El nou coordinador territorial de Joventut a Lleida, Jordi Satorra i Marín, (les Borges Blanques, les Garrigues, 1974), és professor de Llengua Catalana des de l'any 2002. Llicenciat en Filologia catalana (1999), màster en Estudis de Lingüística Aplicada Catalana (2000) i en Gestió Cultural (2001) per la UdL, i postgraduat en Gestió i Administració local (2003) per la UAB.

És president de la Federació Comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya de les Garrigues (de 2004 fins l'actualitat), partit on ha ocupat diferents càrrecs a la comarca. A l'Ajuntament de les Borgues Blanques ha estat regidor de les àrees de Cultura, Joventut, Mitjans de Comunicació i Educació fins el 2003. Actualment és regidor a l'oposició.
En l'àmbit editorial és autor de diversos llibres i d'articles sobre llengua catalana en revistes i congressos. Fundador l'any 1997 del Centre d'Estudis de les Garrigues. Presideix l'Associació Amics del Terrall de les Borges des de 2004.

5 de febrer de 2007

1  

Fitxers adjunts

Eugeni Villalbí presenta les prioritats del Govern en matèria de Joventut a Lleida

Eugeni Villalbí presenta les prioritats del Govern en matèria de Joventut a Lleida
DOC | 143