Eugeni Villalbí visitarà Tàrrega, Lleida, Balaguer i Térmens


El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat del coordinador territorial de Joventut a Lleida, Jordi Satorra, oferirà una roda de premsa per presentar el contingut de la conferència "Les polítiques de Joventut a Catalunya" que pronunciarà a l'Institut Municipal d'Acció Cultural de la Paeria. La roda de premsa tindrà lloc el dimarts 10 d'abril a la seu de la coordinació territorial de Joventut a Lleida, a les 12.45 hores. Prèviament, el secretari de Joventut es reunirà amb els tècnics responsables de les Oficines de Serveis a la Joventut dels dotze Consells Comarcals de les terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran.

Durant la seva estada a Lleida, el secretari de Joventut visitarà l'alberg residència Sant Anastasi, i al vespre pronunciarà la conferència "Les polítiques de joventut a Catalunya" a l'Institut Municipal d'Acció Cultural de la Paeria, a les 20 hores.

Pel matí, Eugeni Villalbí visitarà l'ajuntament de Tàrrega (Urgell), on es reunirà amb l'alcalde del municipi, Joan Amézaga, i visitarà el futur espai d'assaig per a grups de música al Mercat Municipal.

Per la tarda, el secretari de Joventut es desplaçarà fins a Balaguer (Noguera) on es reunirà amb l'alcalde, Miquel Aguilar, i visitarà l'espai on s'instalolarà el futur Punt d'Informació Juvenil del municipi. Més tard, a Térmens (Noguera), es reunirà amb l'alcalde Francesc Sangrà, i visitarà el Local de Joves del municipi.

5 d'abril de 2007

1  

Fitxers adjunts

El secretari de Joventut visita les terres de Lleida i pronuncia la conferència "Les polítiques de joventut a Catalunya"

El secretari de Joventut visita les terres de Lleida i pronuncia la conferència "Les polítiques de joventut a Catalunya"
DOC | 142