El secretari general de Joventut, Olivié Bayón, presentarà la campanya per fomentar la participació dels joves estudiants als Instituts d'Educació Secundària, amb motiu de la convocatòria de les eleccions als Consells Escolars, que se celebren entre el 23 i el 30 de novembre. La roda de premsa tindrà lloc a l'IES Sant Josep de Calassanç de Barcelona, demà dijous 19 d'octubre, a les 11.30 h (Mitjans gràfics, 10.45 h. c/ Sant Quintí 32). Acompanyarà el secretari general de Joventut, el director de l'IES Sant Josep de Calassanç, Joan Vila, i la coordinadora pedagògica del centre, Carmela Escribá.
Aquesta campanya pretén mobilitzar la comunitat educativa, a partir de la promoció de la pròpia participació, a més de familiaritzar els joves estudiants amb el funcionament de les institucions democràtiques i amb els mecanismes de participació política. La campanya farà el seguiment de la participació dels alumnes en tot el procés electoral de les renovacions als Consells Escolars dels centres, a més d'assessorar i informar als delegats i delegades, representants escolars i estudiants en general de les funcions com a consellers escolars.

La campanya està impulsada per la Secretaria General de Joventut, amb la cololaboració del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el Consell Escolar de Catalunya, el Departament d'Educació i la Direcció General de Participació Ciutadana. La gestió de la campanya és a càrrec del Centre d'Informació i Serveis a l'Estudiant de Catalunya, CISEC.

1  

Fitxers adjunts

Campanya de la Secretaria General de Joventut per fomentar la participació dels joves a les eleccions als Consells Escolars

Campanya de la Secretaria General de Joventut per fomentar la participació dels joves a les eleccions als Consells Escolars
DOC | 36