Joventut

El Departament de Salut i la Secretaria de Joventut presenten el programa "Sex o no sex"

query_builder   24 gener 2007 14:27

event_note Nota de premsa

El Departament de Salut i la Secretaria de Joventut presenten el programa "Sex o no sex"

El secretari de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí; el director general de Salut Pública del Departament de Salut, Antoni Plasència; i el representant de l'entitat Promoció i Desenvolupament Social (PDS), Jaume Larriba; presentaran el programa "Sex o no sex", que té com a objectiu aportar informació i sensibilitzar el jovent entorn la sexualitat i la prevenció de les malalties de transmissió sexual (ITS) i del VIH/SIDA.

El programa "Sex o no sex", que es presentarà demà dijous 25 de gener a la seu de la Secretaria de Joventut, està format per una exposició itinerant de deu plafons amb textos i fotografies; una guia d'orientacions per als educadors per facilitar-ne la visita; i tres activitats pedagògiques d'anàlisi i reflexió de les diferents situacions en què es pot trobar el jovent.

El programa "Sex o no sex" és una resposta a l'advertència de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) que alerta que el 50% dels nous casos d'infeccions pel VIH/SIDA es produeixen en joves menors de 25 anys. Una de les raons d'aquesta realitat és que, als països occidentals, el jovent dóna per superades aquest tipus d'epidèmia i, en qualsevol cas, es considera limitada als països en vies de desenvolupament. L'exposició itinerant d'aquest programa, que ha estat concebuda per PDS i finançada amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es podrà visitar als centres educatius, les seus d'entitats juvenils i els punts d'informació juvenil d'arreu de Catalunya.

24 de gener de 2007

1  

Fitxers adjunts

Salut i Joventut presenten el programa 'Sex o no sex'

Salut i Joventut presenten el programa 'Sex o no sex'
DOC | 42

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia