El conveni de cololaboració signat avui preveu la construcció d'un centre per a gent gran amb dependència amb unes 120 places residencials i 30 de diürnes
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Ausàs, han signat avui un conveni de col·laboració per a la construcció i posada en funcionament d'una Residència i Centre de dia per a persones grans amb dependència.

Segons el conveni, aquest nou equipament tindrà una capacitat aproximada de 120 places residencials i 30 diürnes. Està previst que s'ubiqui en un solar de propietat municipal i serà el propi Ajuntament el responsable d'impulsar la construcció de la residència de la Seu d'Urgell, que podrà realitzar directament o bé per mitjà d'una entitat instrumental.

El cost estimat de l'equipament és de 6.500.000 euros. En aquest sentit, el Departament de Benestar i Família es compromet a cooperar en el finançament de la construcció i la seva posada en funcionament amb un import màxim de 2.925.000 euros, corresponent al 45% del pressupost estimat de l'obra. Així mateix, el Departament es compromet a concertar el 80% de les places residencials i el 100% de les places diürnes.

1  

Imatges

La consellera en funcions Carme Figueras i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Ausàs

La consellera en funcions Carme Figueras i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Ausàs 278