Jordi Fernández-Cuadrench prendrà el proper dilluns possessió com a nou director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà. L’acte, que se celebrarà a la mateixa seu de la institució a la capital rossellonesa, començarà amb una roda de premsa a les 17.30 hores, on atendran els mitjans el secretari de Coordinació Interdepartamental, Apel·les Carod-Rovira; el nou director, Jordi Fernández, i el fins ara director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Enric Pujol.

Posteriorment, a les sis del vespre, Enric Pujol oficialitzarà el traspàs de la direcció de la Casa de la Generalitat a Perpinyà a Jordi Fernández, que prendrà possessió del càrrec. L’acte finalitzarà amb un petit homenatge a Enric Pujol, que ha ocupat la direcció de la institució des de març de 2004.

El nou director, Jordi Fernández-Cuadrench, va néixer a Barcelona al 1966, és llicenciat en Geografia i Història, especialitat Història Medieval, per la Universitat de Barcelona (Premi Extraordinari de Llicenciatura, 1990) i té la mestresa d’Història de la Universitat de Tolosa-Lo Miralh. Ha estat director de l’Institut Occitan entre 1998 i 2003 i responsable d’afers culturals a la Casa de la Generalitat a Perpinyà des del maig de 2004 fins ara, que agafa el relleu d’Enric Pujol com a director de l’entitat.

7 d’octubre de 2005

1  

Fitxers adjunts

Jordi Fernández pren possessió com a director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà

Jordi Fernández pren possessió com a director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà
PDF | 85