La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i l'alcalde de Folgueroles, Antoni Noguer, han signat avui un conveni de col·laboració per a la construcció i posada en funcionament d'un Centre de dia per a persones grans amb dependència. L'equipament s'ubicarà en uns terrenys de titularitat municipal que l'Ajuntament de Folgueroles cedirà al Departament.

Per a la construcció del Centre de dia a Folgueroles, el Departament considera que hi concorren raons d'interès públic i social, un cop analitzades les necessitats i els recursos que cal destinar per atendre les persones grans amb dependència del municipi. Aquest primer conveni estableix la construcció i un acord posterior concretarà les actuacions i els compromisos concrets sobre la construcció i posada en funcionament de l'equipament.

L'acord signat avui compromet al Departament de Benestar i Família a promoure la tramitació de la redacció del projecte i posterior construcció de l'equipament directament o a través d'un tercer. L'Ajuntament de Folgueroles, de la seva banda, es compromet a cedir a favor de la Generalitat, amb caràcter gratuït, lliure de càrregues i gravàmens.

1  

Imatges

La consellera Carme Figueras i l'alcalde de Folgueroles, Antoni Noger

La consellera Carme Figueras i l'alcalde de Folgueroles, Antoni Noger 372