La pel·lícula es podrà veure en català a les sales Cinesa Heron City, Gran Sarrià, Lauren Gràcia (Barcelona); Multicines El Nord (Granollers); Atlàntida (Manresa); Imperial (Sabadell), Multicines Sucre (Vic) Albéniz Multicines (Girona); Rambla (Lleida); Multicines Oscar (Tarragona); Catalunya (Berga); Kubrick (Vilafranca del Penedés) i Porto Pi (Palma).

Aquest divendres 31 de març, el públic infantil es pot retrobar amb els herois  del gran èxit d’animació per ordinador “Ice Age. L’edat de gel”. El mamut Manny; el peresós Sid; el tigre de dents de sabre Diego i l’esquirol amb dents com pales Scrat.

En aquesta ocasió els animals gaudeixen de debò en un món que es va fonent fins que la seva vall es troba amenaçada per una gran presa de gel a punt de rebentar i inundar-los. El Manny se sent preparat per formar una família i es troba  amb l’Ellie, l’únic mamut femella que hi ha als voltants. Només hi ha dos problemes, no es cauen gens bé i per alguna estranya raó ella  pensa que és un opòssum.

L’estrena de la versió catalana d’Ice Age 2 està inclosa dins la campanya Dóna corda al cinema en català, una iniciativa de sensibilització per promoure i facilitar la presència de la llengua catalana al cinema.

En cas que vulgueu accedir a materials d’imatge, vídeo i àudio sobre aquesta pel·lícula, els tindreu a la vostra disposició a partir de demà a l’àrea de descarrega http://www8.gencat.net/llengcat/descarrega/

1  

Imatges

Ice Age 2

Ice Age 2 950