Els quatre fantàstics, dirigida per Tim Story, s’estrena divendres vinent, 15 de juliol, a l’estat Espanyol. Dotze de les còpies, distribuïdes per Hispanofox Films, han estat doblades al català i es podran veure en sales de Barcelona (Cinema Nàpols, Cinesa Heron City i Gran Sarrià Multicines), Girona (Òscar Girona), Granollers (Òscar Granollers), Lleida (Rambla), Manresa (Atlàntida Multicinemes), Mollerussa (Cinemes Urgell), Sabadell (Cinema Imperial),Tarragona (Lauren Multicines), Vic (Vigatà) i Vilafranca del Penedès (Kubric).

En la pel•lícula, Reed, Sue, Johnny i Ben, els quatre fantàstics, pateixen una alteració genètica que potencia les seves destreses i capacitats, a causa d’un accident fortuït en una estació espacial.

 

Els intèrprets principals són Jessica Alba, Michael Chiklins, Chris Evans, Ioan Gruffudd i Julian McMahon, i la música és de John Ottman.

L’estrena de la versió catalana d’ Els quatre fantàstics és una de les activitats de la campanya Dóna corda al cinema en català, previstes en el marc de la campanya de sensibilització global per promoure i facilitar l’ús de la llengua catalana Dóna corda al català.

Us incloem el cartell oficial de la pel•lícula en català. Podeu trobar més informació sobre cinema en català, doblat i subtitulat a la web http://www6.gencat.net/llengcat/cinema/cinema.htm

13 de juliol de 2005

Núria Martorell

Responsable de premsa

Secretaria de Política Lingüística

nmartorellv@gencat.net

Telèfon 934024940

1  

Imatges

Cartell pel·lícula en català

Cartell pel·lícula en català 327